![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 | |
|
مدیر کل سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
بسته ی مورد نظر در کمتر از 4 روز به دستتون میرسه
اسم تو رو ، رو تن شب نوشتم / به انتظار لحظه های روشن ... [فقط کاربران عضو شده توانایی دیدن لینکها را دارند از اینجا ثبت نام کنید] |
|
|
| 8 تشکر شده توسط: |
|
|
#12 |
|
مدیر کل سایت
با سلام
دوستان عزیز میتونید از بازیهای مرحله ی حذفی جام جهانی آفریقای جنوبی، هر بازی رو خواستید با کیفیت HD و به صورت کامل درخواست بدید تا کمتر 4 روز بدستون برسه. درخواست ها رو میتونید در همین تاپیک، یا پیغام خصوصی و یا پیغام پروفایل بدید. قیمت هر بازی بسته به کیفیت و حجم فایل مورد نظر دارد. البته 80% بازی ها در یک DVD و قیمت پنج هزار تومان عرضه خواهد شد. با تشکر اسم تو رو ، رو تن شب نوشتم / به انتظار لحظه های روشن ... [فقط کاربران عضو شده توانایی دیدن لینکها را دارند از اینجا ثبت نام کنید] |
|
| 16 تشکر شده توسط: |
|
|
#13 |
|
عضو جدید
![]() تاریخ عضویت: Feb 2010
26 تشکر شده در 7 پست
تیم محبوب: رئال مادرید/ برزیل/ اسپانیا/ انگلیس/ آلمان/ هلند /میلان
بازیکن محبوب: ک.رونالدو / رونالدو / کاکا / بکهام / کاسیاس / سرخیو راموس / گونزالو هیگوآین/ اشنایدر
مربی محبوب: مورینیو / یواخیم لو / کاپلو
|
سلام آقا خسته نباشید با این سایت کامل و محصولات عالیتون
من دیروز برای شما 10تومن کارت بکارت کردم برای محصولی که تمام گلهای رئال در فصل 2010-2009 بود. ولی متاسفانه هرچی موبایلتون رو میگیرم راه نمیده. میخواستم بگم که من واریز کردم. ایشالا کی دستم میرسه؟ آدرسو بدم؟ با تشکر |
|
| 6 تشکر شده توسط: |
|
|
#14 | |
|
مدیر کل سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
4,347 تشکر شده در 658 پست
|
نقل قول:
شما از طریق [فقط کاربران عضو شده توانایی دیدن لینکها را دارند از اینجا ثبت نام کنید] با من در ارتباط باشید! (تلفنم قبضشو واریز نکردم قطعه )
آموخته ام که با پول می شود خانه خرید ولی آشیانه نه، رختخواب خرید ولی خواب نه، ساعت خرید ولی زمان نه، می توان مقام خرید ولی احترام نه، می توان کتاب خرید ولی دانش نه، دارو خرید ولی سلامتی نه، خانه خرید ولی زندگی نه و بالاخره می توان قلب خرید، ولی عشق را نه. |
|
|
| 6 تشکر شده توسط: |
|
|
#15 | |
|
مدیر کل سایت
به نام خدا نام محصول : آرشیو کامل گلهای جام جهانی در سال 2010 با کیفیت فوق العاده بالا HD ======> [فقط کاربران عضو شده توانایی دیدن لینکها را دارند از اینجا ثبت نام کنید] <======حجم : 8.45 گیگابایت تعداد بازیها : 62 کیفیت : بدون استثنا با کیفیت HD فرمت : MKV تعداد : 2 DVD قیمت: 10 هزار تومان شرح : این بسته شامل تمام گلهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی با کیفیت HD (بالا) و همین طور شامل جشن قهرمانی و مراسم اختتامیه هر دو به صورت کامل با کیفیت بالا می باشد. شما میتوانید این بسته را در قالب 2 DVD خریداری کنید. ++++++++++++++++++++++++++++++ نام محصول : آرشیو کامل کریستیانو رونالدو در جام جهانی در سال 2010 با کیفیت فوق العاده بالا HD حجم : 2.31 گیگابایت تعداد بازیها : 4 کیفیت : بدون استثنا با کیفیت HD فرمت : WMV تعداد : 1 DVD قیمت: 5 هزار تومان شرح : این بسته شامل تمام صحنه ها و حرکات کریسیانو رونالدو جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی با کیفیت HD (بالا) می باشد. شما میتوانید این بسته را در قالب 1 DVD خریداری کنید. تخفیف برای عضو ویژه نقل قول:
اسم تو رو ، رو تن شب نوشتم / به انتظار لحظه های روشن ... [فقط کاربران عضو شده توانایی دیدن لینکها را دارند از اینجا ثبت نام کنید] ویرایش توسط Farhad : 07-21-2010 در ساعت 00:32 |
|
|
| 21 تشکر شده توسط: |
|
|
#16 |
|
عضو جدید
![]() |
اگه میشه بازی های پیش فصل رئال (خلاصه) + جام هایی که گرفته رو بگذارید تا بخریم!!! ارزون باشه !!!
|
|
| 3 تشکر شده توسط: |
|
|
#17 |
|
عضو جدید
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
49 تشکر شده در 16 پست
تیم محبوب: -----«««رئال مادرید»»»-----
بازیکن محبوب: کریس رونالدو، بنز، سرجیو راموس، کاسیاس، کاکا و .....
مربی محبوب: ونگر، مورينيو،
|
اگه ميشه تمام گلهاي رائول با كيفيت خوب هم بزاريد براي فروش. من كه دلم براي رائول تنگ شده و از طرفي چون سرعت اينترنتم كمه، نميتونم گلهاشو دانلود كنم. اگه بتونيد تمام گلهاي رائول با كيفيت خوب را بزاريد، فكر كنم فروش خوبي هم داشته باشه.
من كه از همين الان آمادگي خريدشو اعلام ميكنم. ---------««« دنیا فقط و فقط رئال مادرید »»»---------
|
|
| 2 تشکر شده توسط: |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|